Hari ini dan semalam...

Semalam ada orang tu..baru je balik dari kuantan dah tdo semalam kat sana ..skrg ni dah kena g kelantan plak...napalah bodoh sgt transporter buat kerja..kan org tu kena g sana x pasal2...kalau takat ada meeting je dia balik hari....

Org tu ajak saya ikut..tapi takkan lah saya nak cuti aja kan...kalau dia bayar gaji saya xpelah jugak..huhu..mlm ni berteman kan bam bam jelah tido...


7 comments:

淑純淑純 said...

我們唯一需要恐懼的事,是恐懼本身........................................

ilie said...

Thank you Shu Shu Pure Pure for commenting..however u r..yes the only The only thing we need to fear is fear itself = 我們唯一需要恐懼的事,是恐懼本身..but in my religion...our fear shud b addressed to god Almighty...

ilie said...

oops..*who ever u r

ms ngantuk said...

aku pun sll kena tinggal. mmg bosan. tp bila ada, menyakitkan hati lak.. ok hangin aku x hilang lg..hidup ini blaardy whatever!

LITTLE DEWA said...

hehehe. aku pon selalu ditinggalkan... & meninggalkan... tp at the end kembali ke pangkal jln juga lah akhirnye...

ye... setuju ngan kay.,.. watever!

iekaz said...

aku jarang kene tinggal.. tapi kalau kene tinggal, gila lama! sebulan lebih pun ade.. gila sangap..

dd said...

mudon cukup pntg dgn perkataan whatever... nak2 lagi klau bini dia yg sebut sbb malas nak argue or agree or whateverrrr....